Despre viitorul televiziunii, conţinut online şi video-uri virale, în ultima zi de RoNewMedia

Producătorii de conţinut din România vor avea mai multe prezentări care nu ar trebui ratate în ziua a treia de RoNewMedia, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

221 afișări
Imaginea articolului Despre viitorul televiziunii, conţinut online şi video-uri virale, în ultima zi de RoNewMedia

Despre viitorul televiziunii, conţinut online şi video-uri virale, în ultima zi de RoNewMedia

Firul roşu al zilei va fi legat de modul în care se consumă şi se pot face bani din conţinut şi care va fi relaţia dintre televiziune, content scris şi internet în anii care vin.

Ziua va începe cu o dezbatere spinoasă despre viitorul televiziunii, la care vor lua parte reprezentanţi ai BBC, CME, Mediafax, Muvix, Trilililu şi SeeNow. Nu va fi ocolită delicata problemă a permanentei lupte cu site-urile pirat care oferă conţinut video premium fără să plătească drepturi de autor producătorilor.

Prezentări aşteptate vor fi şi cele în premieră pentru regiune ale Skype şi Thomson Reuters, dar şi studii care demonstrează cu date şi cifre de ce mixul de comunicare online+tv este tot mai eficient.

Samsung va vorbi despre noile televizoare conectate la Internet, care nu mai depind de furnizorii de televiziune prin satelit, BBC va prezenta cele mai noi inovaţii în domeniu iar Publisto va trata "arta de a povesti online.

Mai ales publisherii "tradiţionali" vor asista cu interes la prezentarea celor de la Piano Media care cred cu tărie că este posibil ca oamenii să plătească pentru un conţinut de calitate, chiar şi dacă acesta e în forma text.

Ziua se va încheia cu o discuţie serioasă despre umor, unii dintre realizatorii celor mai de succes clipuri virale devenite hituri pe YouTube urmând să încheie RoNewMedia în hohote de râs.

Toate acestea, în ultima zi a RoNewMedia, pe 18 mai, la Biblioteca Naţională a României.

Detalii şi rezervări, pe www.ronewmedia.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici