Destinul tragic al unui celebru brand românesc - Aro, duminică, la "România, te iubesc! "

O anchetă despre destinul tragic al unuia dintre cele mai celebre branduri româneşti va fi prezentată în emisiunea "România, te iubesc!", duminică, de la ora 18.00, la Pro TV.

388 afișări
Imaginea articolului Destinul tragic al unui celebru brand românesc - Aro, duminică, la "România, te iubesc! "

Destinul tragic al unui celebru brand românesc - Aro, duminică, la "România, te iubesc! " (Imagine: Pro TV)

Dacă, înainte de 1989, românii se luptau să dobândească o maşină de teren românească, acum peste ARO se aşterne praful istoriei, informează Pro TV.

Duminică, la "România, te iubesc!", corespondentul Ştirilor Pro TV Cosmin Savu încearcă să descâlcească încrengătura de afaceri şi de personaje care au jucat un rol nefast în istoria acestui brand.

"Maşina care s-a aflat în top 5 maşini de teren vândute în lume a devenit subiectul unui experiment eşuat în lungul şir de privatizări din România postdecembristă", a declarat Cosmin Savu.

"O bătaie de joc la adresa generaţiilor de muncitori din Muscel, cei care păstrează viu spiritul maşinii româneşti. Politicieni, oameni de afaceri dubioşi şi foşti angajaţi de servicii secrete, cu toţii au jucat un rol în istoria fatală de la ARO", a completat corespondentul Ştirilor Pro TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici