Digi Film1 şi Digi Film2 au primit aprobarea CNA pentru a emite şi în Europa Centrală şi de Sud-Est

CNA a aprobat, în şedinţa de joi, solicitarea RCS&RDS de a extinde zona de difuzare a televiziunilor Digi Film 1 şi Digi Film 2 în Europa Centrală şi de Sud-Est, acolo unde compania de telecomunicaţii are reţele.

546 afișări
Imaginea articolului Digi Film1 şi Digi Film2 au primit aprobarea CNA pentru a emite şi în Europa Centrală şi de Sud-Est

Digi Film1 şi Digi Film2 au primit aprobarea CNA pentru a emite şi în Europa Centrală şi de Sud-Est (Imagine: Mediafax Foto)

Solicitarea RCS&RDS a fost aprobată de membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) cu unanimitate de voturi.

Pachetul de televiziuni de filme Digi Film a fost lansat în vara lui 2011.

În prezent, posturile Digi Film sunt disponibile în regim Pay-TV (cu plată, n.r.), doar în reţelele pe care RCS&RDS le are în România.

RCS&RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară.

În afară de Digi Film, RCS&RDS deţine şi televiziunea de ştiri Digi 24 HD, televiziunile de sport Digi Sport şi televiziunile de documentare DigiWorld şi DigiLife. De asemenea, RCS&RDS este acţionar la Music Channel, H!T Music Channel şi UTV. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici