Dinu Patriciu, Ion Ţiriac, Dan Şucu, ASE, Dacia Piteşti şi Pro Tv, printre premiaţii Galei ZF 10 ani

În cadrul Galei a fost oferit şi premiul "Românul din străinătate", pentru cel mai mare investitor în România, acordat românilor de dincolo de graniţele ţării.

44 afișări
Imaginea articolului Dinu Patriciu, Ion Ţiriac, Dan Şucu, ASE, Dacia Piteşti şi Pro Tv, printre premiaţii Galei ZF 10 ani

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu (Imagine: Mediafax Foto)

Pro TV a fost recompensat, joi seară, cu premiul pentru cel mai puternic brand de media, în cadrul Galei ZF 10 ani, printre premianţi numărându-se şi oamenii de afaceri Dinu Patriciu, Ion Ţiriac, Dan Şucu, dar şi Academia de Studii Economice şi Automobile Dacia Piteşti.

La Gala ZF 10 ani, Ziarul Financiar a acordat 10 premii speciale oamenilor, brandurilor şi companiilor care au marcat economia în ultimul deceniu.

Premiul acordat Pro TV a fost înmânat lui Adrian Sârbu, director de operaţiuni al CME, compania care deţine postul de televiziune.

"Totul a fost din întâmplare. Trăim de 20 de ani în zodia întâmplării", a declarat Adrian Sârbu.

"Pro TV s-a născut liber, răspunzând unei aşteptări: oamenii erau liberi, dar nu ştiau, nu credeau", a mai spus Sârbu, precizând că, de-a lungul timpului, Pro TV "a învăţat să fie lider pentru că a învăţat să îşi asculte audienţa".

"A încercat să asculte, să urmeze ceea ce doriţi să simţiţi, nu numai ceea ce vroiaţi să vedeţi", a mai precizat Adrian Sârbu.

În ceea ce priveşte Ziarul Financiar, a spus că acesta "s-a născut dintr-o aşteptare".

"Dintr-o aşteptare a unei generaţii şi a unei comunităţi pe care o reprezentaţi (...) Mi-am reamintit că ăsta a fost visul meu: să va ofer o oglindă, o imagine a identităţii pe care o reprezentaţi", a afirmat Sârbu.

"Ziarul Financiar este identitatea noastră şi Ziarul Financiar este, pentru mine, un lucru pe care am fost ezitant în a-l recunoaşte, o confirmare a faptului că această comunitate are putere", a conchis Adrian Sârbu.

De asemenea, în cadrul galei au mai fost premiaţi Dan Viorel Şucu, obţinând premiul pentru antreprenorul care a construit unul din cele mai puternice branduri româneşti - Mobexpert, în timp ce Dan Ostahie a a fot premiat pentru că este antreprenorul care a revoluţionat piaţa de retail IT&C.

Totodată, printre premianţi s-au numărat: Ion Ţiriac - cel mai cunoscut om de afaceri român, Dinu Patriciu - cea mai mare tranzacţie privată realizată de un român, a Rompetrol către KazMunaiGaz, Florin Talpeş - omul care a crezut în talentul românesc din IT şi care a dezvoltat cel mai cunoscut brand local de soft, Academia de Studii Economice - instituţia care a dat economiei cei mai mulţi executivi, Automobile Dacia Piteşti - cel mai mare succes industrial al României, automobilul Logan, Lisa Draxlmaier - cel mai mare angajator din România, care a pornit cu o investiţie de la zero după 1990.

"Prin ceea ce facem noi, începând de la ziar, la cataloage şi evenimente, considerăm că suntem cel mai complex ziar de pe piaţa din România", a declarat, în deschiderea Galei ZF 10 ani, Cristian Hostiuc, director editorial al Ziarului Financiar.

"Ziarul Financiar sunteţi dumneavoastră, toţi cei care aţi crezut şi care aţi creat ceva în această ţară, care v-aţi legat numele de un brand, de o instituţie, şi de economia acestei ţări", a mai spus Hostiuc.

"Noi suntem oglinda a ceea ce faceţi dumneavoastră zi de zi", a mai spus directorul editorial al ZF.

Citeşte mai multe despre premiile oferite în cadrul "Galei ZF 10 ani".

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici