Directorul de marketing al Intact Group, audiat în dosarul lui Sorin Alexandrescu

Directorul de marketing al grupului de firme Intact, Cristina Jura, a dat, luni, o declaraţie în faţa anchetatorilor DNA, în legătură cu politicile de marketing ale grupului şi cu teaser-ele prin care se anunţau dezvăluiri în legătură cu contractul dintre RCS&RDS şi firma Bodu.

181 afișări
Imaginea articolului Directorul de marketing al Intact Group, audiat în dosarul lui Sorin Alexandrescu

Directorul de marketing al Intact Group, audiat în dosarul lui Sorin Alexandrescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Surse judiciare au confirmat, pentru MEDIAFAX, că procurorii anticorupţie au audiat-o, luni, pe Cristina Jura.

Potrvit surselor, aceasta a fost audiată în calitate de martor în dosarul directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu - anchetat de procurorii DNA pentru şantaj.

Jura a detaliat, conform aceloraşi surse, politicile de marketing ale grupului Intact, dar şi raţiunile pentru care Antena 3 a difuzat, pentru o scurtă perioadă, anunţuri potrivit cărora urmau să fie dezvăluite o serie de informaţii privind contractul dintre RCS&RDS şi Bodu.

Astfel, procurorii au dorit să înţeleagă de ce nu au mai fost divulgate acele informaţii de vreme ce au fost anunţate în prealabil prin avertismente vizuale pe post, au mai menţionat sursele citate.

Audierile în acest dosar vor continua.

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei, a decis definitiv, în 6 iunie, Tribunalul Bucureşti, care a admis recursul faţă de arestarea preventivă dispusă în cazul acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici