Doi jurnalişti de la Mediafax, nominalizaţi la Ziua Agenţiilor de Presă

Jurnaliştii agenţiei de presă Mediafax Alexandru Purcăruş şi Irina Dârlea se numără printre nominalizaţii concursului pentru jurnalism de agenţie, premiile urmând să fie anunţate, miercuri, în cadrul evenimentului Ziua Agenţiilor de Presă, organizat de Agenţia Rador.

857 afișări
Imaginea articolului Doi jurnalişti de la Mediafax, nominalizaţi la Ziua Agenţiilor de Presă

Doi jurnalişti de la Mediafax, nominalizaţi la Ziua Agenţiilor de Presă

Potrivit organizatorilor, ceilalţi jurnalişti nominalizaţi sunt: Denisa Soare (NewsIn), Eliza Olteanu (NewsIn), Cătălina Matei (Rompres) şi Irinel Mica (Rompres).

Vor fi acordate premii pentru cea mai bună depeşă de agenţie, cel mai bun comentariu de agenţie, cel mai bun calendar de agenţie, cel mai bun reportaj de televiziune bazat pe o informaţie de agenţie, cel mai bun reportaj radio bazat pe o informaţie de agenţie şi cel mai bun articol de presă scrisă bazat pe o informaţie de agenţie.

Premiul pentru cel mai bun articol din presa online, bazat pe o ştire de agenţie, nu se va acorda anul acesta.

Festivitatea de premiere va avea loc între orele 18.00 şi 19.00, la hotel Novotel, din Bucureşti.

Cea de-a treia ediţie a Zilei Agenţiilor de Presă se va desfăşura, miercuri, între orele 9.00 şi 19.00, sub tema "Agenţiile de presă în emisfera internet".

Evenimentul va cuprinde, pe lângă conferinţă, ateliere dedicate agenţiilor de presă din România şi din lume, dar şi principalilor utilizatori de ştiri de agenţie, posturi de radio şi televiziune.

Printre participanţi se numără Victor Alistar, director executiv Transparency International, Luca Niculescu, redactor-şef RFI România, Stéphane Ghazarian, director AFP România, Michael Palmer, profesor Universitatea Sorbona, Andrew Timofeev, corespondent ITAR-TASS, Cezar Ion, director editorial TVR şi preşedinte Asociaţia Jurnaliştilor din România (AJR), Cristian Dimitriu, director general Mediafax, Cosmin Popa, director general NewsIn şi Ionuţ Iamandi, director editorial Adevărul Holding.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici