Doi reprezentanţi Facebook vor susţine prezentări şi un training la RoNewMedia

Compania Facebook va fi prezentă la Bucureşti cu doi reprezentanţi, în prima zi a conferinţei RoNewMedia, cel mai mare eveniment internaţional dedicat internetului care a avut loc, până acum, în România.

116 afișări
Imaginea articolului Doi reprezentanţi Facebook vor susţine prezentări şi un training la RoNewMedia

Doi reprezentanţi Facebook vor susţine prezentări şi un training la RoNewMedia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bruce Bale, Head of Sales CEEMEA şi Alessandro Petrilli, Client Partner, vor susţine la RoNewMedia prezentări în prima zi a conferinţei, în data de 16 mai, zi care este dedicată Social Media şi Search Marketing-ului. După ce îşi vor încheia prezentările, cei doi vor susţine în plus şi un training Facebook de două ore, cu detalii legate de folosirea eficientă a reţelei de socializare.

Managerii şi oamenii de marketing şi de comunicare, dezvoltatorii de aplicaţii şi toţi cei interesaţi de utilizarea eficientă a Facebook vor beneficia, după workshop, şi de o prezentare susţinută de Adda Kyrkili, Regional Head of Business Development la Think Digital - compania care vinde spaţiile publicitare Facebook în şase ţări, inclusiv România - prezentare care va arăta cum trebuie citite corect datele furnizate de rapoartele reţelei de socializare şi ce indicatori de performanţă trebuie studiaţi pentru eficientizarea campaniilor de promovare derulate în reţea.

La RoNewMedia, care se anuţă a fi cel mai amplu eveniment dedicat Internetului organizat până acum în regiune, vor participa timp de trei zile şi alte companii majore ale industriei, printre care Skype, Yahoo, Google, MSN, BBC, Reuters şi multi alţii.

Detalii despre conferinţă pe www.ronewmedia.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici