Ediţia de duminică a emisiunii "România, te iubesc! " - lider de audienţă absolut - VIDEO

Ediţia de duminică a emisiunii "România, te iubesc!" a fost lider de audienţă absolut, atât pe publicul comercial, cât şi pe cel urban, înregistrând în minutul de aur aproape 2 milioane de telespectatori, informează Pro TV.

378 afișări

Anchetele "Poligonul cu vile" şi "Reţeta îmbogăţirii rapide", realizate de corespondenţii Ştirilor Pro TV Cosmin Savu şi Rareş Năstase, difuzate duminică în emisiunea "România, te iubesc!", au ţinut în faţa televizoarelor aproape 2.000.000 de telespectatori, cât înregistra televiziunea în minutul de aur, 18.55, la nivelul întregii ţări.

În intervalul 18.00 - 18.57, atunci când a fost difuzată emisiunea, Pro TV a fost lider absolut de audienţă, atât pe publicul comercial - din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani -, unde a obţinut 4,9 puncte de rating şi 12,7% cotă de piaţă, cât şi pe publicul din mediul urban, unde a înregistrat un rating de 4,6 puncte şi 10,2 procente din cota de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici