Editura Librex lansează cartea Nestemata pierdută, scrisă de Raluca Butnariu

Editura Librex anunţă apariţia unui historical romance plin de pasiune, “Nestemata pierdută” scris de Raluca Butnariu, autoare ce a reuşit să zugrăvească, în cele 14 romane publicate, universuri de care zeci de mii de cititori s-au îndrăgostit.

104 afișări
Imaginea articolului Editura Librex lansează cartea Nestemata pierdută, scrisă de Raluca Butnariu

Editura Librex lansează cartea Nestemata pierdută, scrisă de Raluca Butnariu

Nestemata pierdută este o poveste plină de senzualitate şi pasiune, într-o epocă a gloriei, a eleganţei şi a onoarei. O poveste tulburătoare despre alegeri dureroase, sacrificiu, loialitate, prietenie şi încredere.

Theo o privi lung. Cristoase, avea nişte ochi absolut superbi: mari, limpezi, de un albastru-liliachiu, tiviţi cu gene scurte, curbate la vârfuri. Ochi de nimfă, gândi el. Ochi care puteau înghiţi un bărbat de viu, prinzându-l într-un labirint de dorinţe şi vise tulburătoare, în care acesta ar fi rătăcit buimac la nesfârşit.” – Nestemata Pierdută

Murise pe pământ strâin, slujindu-şi ţara cu curaj, devotament şi onoare. Murise, jertfindu-şi viaţa pentru a pune capăt unui război care scăldase întreaga Europă în sânge şi teroare. Murise pentru rege şi gloria Regatului Unit... iar zvonul acela fusese crezut de către toţi cei care-l cunoscuseră şi-l iubiseră.

Theodore William Davenport, cel de al IX-lea conte de Averly, pierise într-o ambuscadă în Paris, iar trupul lui nu fusese recuperat niciodată. Coroana pierduse mai mult decât un erou – pierduse o Nestemată, iar amintirea acesteia se odihnea la Marcham sub o lespede grea din marmură, care fusese aşezată peste un mormânt gol.

După şapte ani de captivitate, Rubinul este salvat şi adus în Anglia, la Kensinghton. Însă ceea ce a trăit la Carcassonne este imposibil de uitat. În sufletul lui, mutilat de ororile îndurate în Turnul Inchiziţiei, nu mai există loc decât pentru amărăciune, furie şi ură. Bântuit de demonii trecutului, unica lui dorinţă este să-şi găsească torţionarul şi să-l facă să plătească pentru toate crimele pe care acesta le-a săvârşit.

Dincolo de toate, este povestea de iubire dintre Theodore Davenport şi Lisandre de Gramont.

Pe data de 4 iunie, ora 15:00, fanii Ralucăi Butnariu sunt invitaţi la lansarea oficială a cărţii Nestemata pierdută, la hotel Pullman, World Trade Center, Bucureşti. Toţi cititorii vor fi aşteptaţi cu surprize şi o tombolă prin care vor putea câştiga cartea cu autograf şi alte cadouri pentru câţiva norocoşi.

Unele cărţi nu se citesc, ci se trăiesc! Atunci când autorul îţi deschide poarta către o lume cu propria-i peniţă, nu îţi rămâne decât să intri şi să-i savurezi tărâmul la maxim. Nestemata pierdută este cireaşa de pe tortul format din cărţile Ralucăi Butnariu. Doamne cât a înflorit această autoare! De la un roman la altul, i-am putut urmări evoluţia spectaculoasă, savurând mereu felul cum îndrăzneala şi curajul ei de a se avânta în miezul imaginaţiei ei, lua amploare. În primul rând Nestemata pierdută reprezintă un cumul de evenimente succesoare romanelor anterioare. Bucuria mea a fost enormă atunci când m-am reîntâlnit cu persoajele dragi mie, cum ar fi Braxthon, Rosalind, Anne, Nicholas şi mulţi alţii. Acţiunea continuă în strânsă legătură cu Umbra Nopţii şi Trandafirul scoţian şi prelungeşte deznodământul nestematelor, conturând în acelaşi timp, o nouă poveste de dragoste într-o atmosferă plină de suspans.” – Diana Mîndrilă, Booknation.

Pe data de 5 iunie, Raluca Butnariu le dă întâlnire braşovenilor, începând cu ora 16:00 la Biblioteca Judeţeană George Bariţiu Braşov, Centrul de Excelenţă pentru Copii şi Tineret, Str. Iuliu Maniu, Nr. 6.

Cartea Nestemata pierdută, de Raluca Butnariu, un historical romance plin de pasiune, este disponibilă la un preţ special, cu transport gratuit, pe librarie online Librex.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici