Editura Trei lansează o nouă colecţie, dedicată copiilor şi părinţilor, intitulată "Ce să faci..."

Editura Trei va lansa, pe 29 aprilie, în librăria Cărtureşti-Verona din Bucureşti, colecţia "Ce să faci...", care cuprinde o serie de ghiduri prietenoase şi educative pentru copii şi cei care îi îngrijesc - părinţi, bunici, educatori şi psihologi, potivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

198 afișări
Imaginea articolului Editura Trei lansează o nouă colecţie, dedicată copiilor şi părinţilor, intitulată "Ce să faci..."

Editura Trei lansează o nouă colecţie, dedicată copiilor şi părinţilor, intitulată "Ce să faci..."

Prin lansarea aceste noi colecţii, Editura Trei îşi propune să răspundă la întrebarea "Cum ar fi să existe câte o carte care să îi ajute pe cei mici să treacă peste cele mai sâcâitoare probleme (de la insomnii şi îngrijorări la gânduri negative şi explozii de furie)?".

Astfel, colecţia de cărticele interactive "Ce să faci..." cuprinde o serie de ghiduri prietenoase şi educative pentru copii şi cei care îi îngrijesc pe aceştia - părinţi, bunici, educatori şi psihologi.

Noua colecţie va fi lansată pe 29 aprilie, de la ora 18.30, în librăria Cărtureşti-Verona din Bucureşti. La eveniment vor participa Anca (Munteanu) Ganciu, preşedinte al Asociaţiei Române de Psihanaliză a Legăturilor de Grup şi Familie "Enrique Pichon Riviere", şi Daniela Neculai, educator la grădiniţa Erakinderland. Moderatorul evenimentului va fi Victor Popescu, redactor la Editura Trei.

În timpul lansării, copiii participanţilor la eveniment vor fi invitaţi, într-un colţ special din mansarda Librăriei Cărtureşti-Verona, la o serie de jocuri şi activităţi propuse de Cătălina Hetel, psihoterapeut, şi Voicu Hetel, actor format în programul de educaţie timpurie "Small Size", ambii activând la Teatrul din Podul Meu.

În 2007, Trei a devenit un grup editorial care include alte două edituri: Pandora M, care publică "Funky Fiction" (o literatură contemporană cu şi despre atitudini rebele, nonconformiste, provocatoare), şi Lifestyle, ce publică volume care "amenajează" timpul liber şi viaţa practică a cititorilor.

Printre colecţiile grupului editorial Trei se numără: "Psihologie-Psihoterapie", "Psihologie practică", "Psihologia pentru toţi", "Eroscop" şi "Fiction Connection".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici