Emil Hurezeanu îl înlocuieşte pe Sergiu Toader

Emil Hurezeanu va ocupa, începând cu 1 februarie 2009, funcţia de preşedinte al Grupului Realitatea-Caţavencu, înlocuindu-l pe Sergiu Toader, urmând să preia şi conducerea consiliului director, care coordonează toate activităţile grupului.

131 afișări
Imaginea articolului Emil Hurezeanu îl înlocuieşte pe Sergiu Toader

Emil Hurezeanu (Imagine: Mediafax Foto)

"Emil Hurezeanu este nu doar unul dintre cei mai valoroşi comentatori de politică internă şi internaţională din România, dar şi o garanţie pentru consolidarea calităţii produselor noastre. Mă bucur să ştiu că Emil Hurezeanu, un om din interior, este cel care va conduce şi va dezvolta compania. Îi doresc mult succes!", a declarat Sergiu Toader.

Emil Hurezeanu va avea la dispoziţie o perioadă de patru luni pentru a prelua toate prerogativele acestei funcţii, continuându-şi, totodată, activitatea jurnalistică în cadrul Grupului.

"Sunt onorat de propunerea Consiliului de administraţie al Grupului Realitatea-Caţavencu. Colaborez cu Realitatea TV şi Cotidianul de mai mulţi ani şi apreciez standardele profesionale şi spiritul de echipă promovate aici, sub conducerea excelentului manager care este Sergiu Toader, într-o lume complicată şi presărată cu atâtea capcane. Nu sunt un administrator înnăscut şi nici nu doresc să abandonez profesia de jurnalist, pe care o practic de peste 25 de ani. Cu ajutorul atâtor colegi de calitate, oameni foarte tineri, dar şi congeneri cu multă experienţă, voi încerca să consolidez locul important pe care Grupul îl ocupă în peisajul mass-media din România, în interesul celor care ne citesc, ascultă şi privesc", a declarat Emil Hurezeanu.

Structura de conducere a Grupului va rămâne aceeaşi: Sorin Enache - director general, Mihnea Vasiliu - director divizie Quality, Sorin Freciu - director divizie Business, Sorin Vulpe - director divizie Lifestyle, Dragoş Stanca - director Divizie New Media, Cosmin Popa - director Newsin şi Doru Buşcu - directorul editorial al Grupului.

Emil Hurezeanu s-a născut la 26 august 1955, la Sibiu. Hurezeanu este absolvent al Facultăţii de Drept din Cluj şi al Facultăţii de Ştiinţe Politice din Boston.

Acesta a ocupat, în perioada 1976 - 1979, funcţia de redactor al revistei Echinox. În 1983, s-a stabilit în Germania, devenind comentator politic la Radio Europa Liberă şi Deutsche Welle.

După 1990, acesta revine în ţară, unde a colaborat cu Antena 1, Realitatea TV, Europa FM sau România liberă, unde, până de curând, a ocupat funcţia de director editorial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici