Emisiunea "Apropo TV" reîncepe duminică, la Pro TV

Emisiunea "Apropo TV" reîncepe duminică, de la ora 13.05, în cel de-al XV-lea sezon al programului prezentat de Andi Moisescu telespectatorii putându-se delecta cu noile boroboaţe ale persoanelor publice.

380 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "Apropo TV" reîncepe duminică, la Pro TV

Emisiunea "Apropo TV" reîncepe duminică, la Pro TV

Glumeţ, Andi Moisescu dezvăluie tendinţele care urmează să facă regula în noul sezon. Astfel, în serialul de biografii romanţate "Oameni. Destine. Împliniri", vor fi prezentaţi politicieni care aproape că "au sufocat" cu prezenţa lor în media. Aceştia vor fi felicitaţi în stilul amuzant al emisiunii "pentru reuşită". Rubrica din 26 februarie va fi dedicată Elenei Udrea, informează Pro TV.

Şi pentru că mandatul trece, însă isprăvile rămân, prima ediţie din acest sezon al emisiunii "Apropo TV" va dezvălui telespectatorilor cu ce asociază românii foştii prim-miniştri pe care i-a avut România în perioada postdecembristă.

"O să avem grijă să nu scăpăm din vedere că suntem în an electoral", a mai spus Andi Moisescu. "O să fim atenţi deci la toate năzbâtiile mondenilor, dar la fel de vigilenţi în ceea ce priveşte tumbele pe care le vor face negreşit căutătorii de voturi. Ei să fie sănătoşi, noi ne-am pregătit rezervele de mângâieri acide", a precizat amuzat Andi Moisescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici