Emisiunea "Românii au talent" a fost lider de audienţă şi în reluare

Emisiunea "Românii au talent" a fost lider de audienţă şi sâmbătă, când a fost transmisă în reluare de Pro TV, în intervalul orar 16.28 - 18.59, adunând în minutul de maximă audienţă peste două milioane şi jumătate de telespectatori din toată România, informează postul TV.

1082 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "Românii au talent" a fost lider de audienţă şi în reluare

Emisiunea "Românii au talent" a fost lider de audienţă şi în reluare

Astfel, la nivelul întregii populaţii a României, în minutul de maximă audienţă, înregistrat la 18.58, la Pro TV se uitau mai bine de două milioane şi jumătate de români, iar ratingul înregistrat era de 13,2 puncte, iar cota de piaţă de 31,4 procente.

Media de audienţă înregistrată de emisiunea "Românii au talent" difuzată sâmbătă, în reluare, a fost pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani de 7 puncte de rating şi 24,8% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 se situa pe locul al treilea, după postul Acasă, cu 1,8 puncte de rating şi 6,5% cotă de piaţă.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV s-a instalat pe poziţia fruntaşă, cu 6,9 puncte de rating şi 19,8% cotă de piaţă, fiind urmat de Acasă şi abia apoi de Antena 1 cu 2,1 puncte de rating şi 6 cotă de piaţă.

Pe de altă parte, conform datelor SATI, sâmbătă, site-ul www.protv.ro a înregistrat un nou record de trafic reuşind să ajungă la cifra de 213.435 de vizitatori unici, cu 2.257.734 de afişări. Vechiul record s-a înregistrat pe 19 februarie (196.819 vizitatori unici). Acest nou record a fost datorat celei de-a treia ediţii a show-ului "Românii au talent", plasând site-ul www.protv.ro în top 5 cele mai vizualizate site-uri din online-ul românesc.

În topul celor mai vizualizate prestaţii de la show-ul "Românii au talent", difuzat vineri seară pe ProTV, pe care userii au dorit să le revadă se află Alin Stanis, cu 298.792 de vizualizări, urmat de Adrian Tutu, cu 281.446 vizualizări, şi Cosmin Agache cu 179.605 vizualizări.

Ediţia a treia a emisiunii "Românii au talent", care a fost difuzată vineri seară la Pro TV, a înregistrat un record absolut de audienţă, peste 5 milioane de telespectatori din toată ţara urmărind programul în minutul de aur - 22.14.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici