Emisiunea "Românii au talent" a stabilit un triplu record de audienţă, vineri, la Pro TV

Show-ul "Românii au talent" şi-a doborât, vineri seară, propriile recorduri de audienţă, fiind lider incontestabil pe toate segmentele de public, cu cifre de până la zece ori mai mari decât programele concurente, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

357 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "Românii au talent" a stabilit un triplu record de audienţă, vineri, la Pro TV

Emisiunea "Românii au talent" a stabilit un triplu record de audienţă, vineri, la Pro TV

Astfel, în intervalul orar în care a fost difuzat programul, 20.30 - 23.10, pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a stabilit un nou record absolut - 59,1% cota de piaţă.

Cu un rating de 29,7 puncte, Pro TV a depăşit de aproape zece ori Antena 1, următoarea clasată, cu 3,3 puncte de rating şi 6,5% share.

În ceea ce priveşte publicul din mediul urban, "Românii au talent" a stabilit, vineri seară, un dublu record de audienţă de când a fost lansat show-ul: 28,9 puncte de rating şi 49,6% cota de piaţă, de aproape zece ori mai mult decât Antena 1, ocupanta celui de-al doilea loc în topul audienţelor, cu 2,9 puncte de rating şi 5% share.

Şi la nivelul publicului naţional cifrele au fost semnificative: Pro TV a avut 31 de puncte de rating şi 52,3% share, de peste zece ori mai mult decât Antena 1, care a înregistrat 2,6 puncte de rating şi 4,3% share.

Vârful de audienţă a fost atins în minutul de aur - 21.44 -, când aproape şapte milioane de români din toată ţara erau cu ochii pe competiţia talentelor la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici