Emisiunile TVR vor putea fi urmărite, începând de vineri, pe tabletă şi telefonul mobil

TVR a lansat aplicaţiile www.tvrplus.ro, prin intermediul cărora toate emisiunile şi producţiile Televiziunii Române vor putea fi vizionate, în direct sau înregistrate, pe tabletă şi pe telefonul mobil, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

372 afișări
Imaginea articolului Emisiunile TVR vor putea fi urmărite, începând de vineri, pe tabletă şi telefonul mobil

Emisiunile TVR vor putea fi urmărite, începând de vineri, pe tabletă şi telefonul mobil (Imagine: Gabriel Petrescu / Mediafax Foto)

Noile aplicaţii preiau întregul conţinut al site-ului www.tvrplus.ro - portalul video al Televiziunii Române -, facilitând astfel accesul, din orice locaţie, la informaţiile şi emisiunile transmise de TVR.

Odată cu lansarea aplicaţiilor, utilizatorii www.tvrplus.ro îşi vor putea crea un cont pentru a viziona, pe tabletă sau smartphone, secţiunea "Exclusiv TVR+", portalul unde pot fi găsite momente de aur din Arhiva TVR sau materiale editate special pentru segmentul online.

Aplicaţiile sunt lansate de aceeaşi echipă care a lansat şi portalul TVR Plus, în colaborare cu Direct One, partenerul TVR în dezvoltarea site-ului www.tvrplus.ro. Aplicaţiile sunt disponibile pentru sistemele de operare Android şi IOS.

Pe portalul TVR+ (www.tvrplus.ro), lansat în 12 iunie 2012, utilizatorii pot urmări gratuit, prin webcast, televiziunile din portofoliul Societăţii Române de Televiziune sau înregistrări ale emisiunilor difuzate pe posturile televiziunii publice. În luna februarie 2014, TVR+ a înregistrat 217.321 de vizitatori unici şi a livrat 1.689.390 de pagini online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici