Emmanuelle Seigner, soţia lui Polanski, şochează: Toate femeile au vrut să se culce cu el

Actriţa franceză îşi apără soţul, în vârstă de 89 de ani, în direct la TV. „Era foarte atrăgător, nu cred că avea nevoie să violeze pentru a se culca cu cineva”, a spus femeia despre celebrul regizor, acuzat de viol de mai multe ori.

2240 afișări
Imaginea articolului Emmanuelle Seigner, soţia lui Polanski, şochează: Toate femeile au vrut să se culce cu el

Emmanuelle Seigner, soţia lui Polanski, şochează: Toate femeile au vrut să se culce cu el

Moment controversat în Franţa după apariţia, duminică seara, în programul TV „Sept à huit”, a Emmanuellei Seigner, 56 de ani, actriţă a multor filme, printre care Frantic, Moon of Gall şi The officer and the spion.

Ea este, totdată, soţia regizorul Roman Polanski. Seigner s-a lansat într-o apărare a soţului ei. În ultimii ani ,i-a fost mereu aproape însă, în transmisiunea de duminică seară, a folosit argumente care iau adus foarte multe critici.

Prima acuzaţie împotriva lui Polanski datează din 1977, când a fost acuzat că a drogat-o şi violat-o pe Samantha Gailey, pe atunci în vârstă de 13 ani, la Los Angeles. Regizorul a fost condamnat şi a petrecut 42 de zile în închisoare.

„La 13 ani eşti tânăr, desigur, dar a fost un moment foarte permisiv”, spune Emmanuelle Seigner.

Seigner subliniază apoi relaţiile bune pe care Polanski şi victima sa le au astăzi. „Ei fac schimb de e-mailuri. Ea nu mai suportă acest statut de victimă. Din acest motiv, solicită clasarea acţiunii”.

Dar sunt multe alte femei îl acuză pe regizor. Emmanuelle Seigner răspunde că „atunci când l-am cunoscut pe soţul meu, toate femeile au vrut să se culce cu el. Avea 52 de ani”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici