"Eu când vreau să fluier, fluier" inaugurează "Uşi deschise" la UNATC

Filmul "Eu când vreau să fluier, fluier" va deschide evenimentul "Uşi deschise", organizat, între 16 şi 18 aprilie, de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) din Bucureşti.

26 afișări
Imaginea articolului "Eu când vreau să fluier, fluier" inaugurează "Uşi deschise" la UNATC

"Eu când vreau să fluier, fluier" inaugurează "Uşi deschise" la UNATC

În prima seară a evenimentului, care are ca scop prezentarea şcolilor de teatru şi film ale UNATC, va avea loc, de la ora 19.00, proiecţia filmului "Eu când vreau să fluier, fluier", în prezenţa protagoniştilor şi a regizorului Florin Şerban.

A doua zi, la ora 12.00, creatorii spectacolului coupé "Cântăreaţa cheală & Lecţia" în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză, de la Teatrul de Comedie, vă invită la o întâlnire cu teatrul lui Eugène Ionesco.

Festivalul prezintă, de asemenea, ateliere interactive de teatru, dans şi lupte scenice şi dezbateri pe teme artistice.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, la ora 10.00, la sala Ileana Berlogea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici