Evenimentul zilei se relansează

Evenimentul zilei va avea, din 8 februarie, un format mai mic şi "mai uşor de citit", cu 32 de pagini, în care va fi inclus şi ghidul TV, însă preţul cotidianului va rămâne acelaşi, de 1,2 lei, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale din cadrul publicaţiei.

310 afișări
Imaginea articolului Evenimentul zilei se relansează

Evenimentul zilei se relansează

Evenimentul zilei va avea şi un nou concept editorial, despre care Vlad Macovei, redactorul-şef al publicaţiei, a scris în ediţia de luni a ziarului.

"Noi, cei de la Evenimentul zilei, pregătim pentru dumneavoastră un ziar mai bun. Un ziar în care veţi fi, fără excepţie, vedetele. Vom scrie despre ceea ce vă interesează, despre ceea ce vă doare şi despre ceea ce vă doriţi. Vom fi ziarul schimbării, încercând să îndreptăm împreună lucrurile din jurul nostru care nu merg aşa cum ne dorim (...) Este vorba despre viaţa noastră, poveştile noastre, societatea noastră, lumea noastră", a scris Vlad Macovei, adresându-se cititorilor Evenimentul zilei.

Noul concept editorial va include şi un format redus al ziarului, cu un număr de 32 de pagini, faţă de doar 16, cât are în prezent. În paginile noii publicaţii se va regăsi şi ghidul TV, care nu va mai apărea separat de aceasta.

Preţul noului Evenimentul zilei nu se va schimba, ci va rămâne la 1,2 lei, cât este şi în momentul de faţă.

Totodată, se va renunţa la ediţia de duminică a publicaţiei Evenimentul zilei şi va fi publicată o ediţie de weekend, care va apărea pe piaţă în fiecare sâmbătă.

Echipele de la ediţia de duminică şi de la ghidul TV vor fi incluse în redacţia Evenimentul zilei.

Cotidianul Evenimentul zilei este editat de Ringier România.

Ringier a intrat pe piaţa românească în 1992, din portofoliul companiei făcând parte titluri precum Evenimentul zilei (cotidian reference), Capital (săptămânal de business), Libertatea (tabloid) şi revistele Bolero, Libertatea pentru femei, Unica, Bravo, BravoGIRL şi Diva.

Grupul elveţian Ringier este prezent în zece ţări, are peste 7.000 de angajaţi, editează circa 120 de ziare şi reviste, produce aproximativ 20 de programe de televiziune şi operează 50 de platforme online şi 11 tipografii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici