Expoziţia Dali, un adevărat succes

Directorul Muzeului de Artă din Timişoara, Marcel Tolcea, a declarat că expoziţia lui Salvador Dali este cea mai mare reuşită de la deschiderea muzeului, iar în ultimele zile, pentru pensionari vor fi reduceri.

1 afișare
Imaginea articolului Expoziţia Dali, un adevărat succes

Expoziţia Dali, un adevărat succes

"Anul acesta, după Dali nu o să mai avem nimic de această talie, pentru un program de stabileşte cu un an înainte şi nu se mai fac modificări. Pentru la anul vrem însă să le facem două surprize timişorenilor, pe care vreau să le păstrez încă secrete, dar sunt nume foarte, foarte mari", a declarat Marcel Tolcea.

Expoziţia Salvador Dali a avut câteva mii de vizitatori şi mai este deschisă până în 7 august. De la deschiderea din 10 iulie, la muzeu au venit şi grupuri organizate din Arad, Oradea sau alte localităţi din judeţul Timiş. Expoziţia cuprinde 129 de lucrări, câteva colaje foto şi cele mai multe sunt litografii, proprietarul fiind un colecţionar privat din Luxemburg.

Securitatea Muzeului de Artă este asigurată de o firmă specializată care supraveghează video unitatea timp de 24 de ore. De asemenea, pe perioada nopţii şi exteriorul muzeului este păzit de poliţişti comunitari.

Preţul de intrare întreg pentru expoziţia Dali este de 10 lei, iar pentru pensionari va fi 5 lei. Jumătate din banii obţinuţi din vânzarea biletelor rămân muzeului, iar jumătate revin firmei care a intermediat legătura cu colecţionarul din Luxemburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici