Expoziţie de fluturi tropicali vii, la Muzeul Antipa din Capitală. Care sunt preţurile biletelor

Expoziţia "Fluturi tropicali vii" va fi deschisă publicului pentru vizitare începând cu 1 mai, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din Capitală, marcând, astfel, deschiderea "sezonului estival" cultural, informează un comunicat.

2108 afișări
Imaginea articolului Expoziţie de fluturi tropicali vii, la Muzeul Antipa din Capitală. Care sunt preţurile biletelor

Expoziţie de fluturi tropicali vii, la Muzeul Antipa din Capitală. Care sunt preţurile biletelor

Începând cu 1 mai, vizitatorii sunt aşteptaţi la expoziţia temporară "Fluturi tropicali vii", organizată în colaborare cu "Casa Fluturilor" şi Societatea de geografie Vulticulus.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea peste 30 de specii de fluturi exotici, zburând liber, în sera special amenajată în grădina Muzeului Antipa, dar pot avea şi ocazia de a fi martori la "naşterea" unui fluture care-şi părăseşte învelişul de nimfă.

În expoziţie, insectele vii sunt prezentate şi prin texte de informare cu privire la denumirea speciei, ţările de origine, preferinţele biologice şi ecologice.

Căutate cu atenţie, în expoziţia de fluturi exotici vii vor putea fi descoperite pontele (ouăle), larvele şi adulţii speciilor prezentate.

Publicul se poate bucura de frumuseţea şi graţia acestor insecte în intervalul 1 mai - 31 iulie, perioadă în care expoziţia va rămâne deschisă în grădina Muzeului Antipa.

Preţurile biletelor sunt de 10 lei pentru copii/ studenţi şi 12 lei pentru adulţi/ pensionari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici