Expoziţii de maşini româneşti şi de vehicule militare, în weekend în Capitală

Bucureştenii pot admira în weekend o expoziţie inedită de maşini româneşti, în Parcul Lumea Copiilor, precum şi una de vehicule istorice militare, la Muzeul Naţional Militar, cele două evenimente fiind organizate de Retromobil Club.

621 afișări
Imaginea articolului Expoziţii de maşini româneşti şi de vehicule militare, în weekend în Capitală

Expoziţii de maşini româneşti şi de vehicule militare, în weekend în Capitală (Imagine: Dragos Savu / Mediafax Foto)

Sâmbătă, în intervalul 18.00 - 20.00, în Rotonda Parculului Lumea Copiilor va avea loc cea de-a patra ediţie a expoziţiei "Fabricat în România".

Trecătorii vor putea admira cu această ocazie zeci de automobile, autoutiliare, camioane, dar şi motociclete şi motorete de fabricaţie românească.

Expoziţia este deschisă sâmbătă şi la Suceava (Iulius Mall - 10.00 - 13.00) şi Baia Sprie (Centrul Civic - 10.00-12.00), unde este inclusă în manifestările orcazionate de "Zilele Oraşului".

Duminică, Muzeul Militar Naţional găzduieşte cea de-a doua ediţie a expoziţiei "Vehicule Istorice Militare", în intervalul 10.00 - 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici