Expoziţii, proiecţii de film şi teatru de stradă, în Centrul Vechi al Capitalei

Expoziţii, proiecţii de film şi reclame, concerte, teatru de stradă, dans, jonglerii şi ateliere interactive se vor desfăşura în Centrul Vechi al Capitalei, de miercuri până pe 20 septembrie, sub titulatura Art Boulevard, anunţă organizatorii evenimentului.

268 afișări
Imaginea articolului Expoziţii, proiecţii de film şi teatru de stradă, în Centrul Vechi al Capitalei

Expoziţii, proiecţii de film şi teatru de stradă, în Centrul Vechi al Capitalei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Asociaţia Culturală Art Music & Film îşi propune să transforme, pe durata evenimentului, trei străzi din Centrul Vechi - Franceză, Şelari şi Sf. Dumitru - într-un centru al vieţii culturale bucureştene, unde artişti din toate domeniile vor avea ocazia să se exprime, iar publicul va putea interacţiona cu forme de artă variate şi creatorii acestora.

Diferitele activităţi vor avea loc zilnic între orele 11.00 şi 23.00, debutând cu spectacole şi activităţi pentru copii şi încheindu-se cu muzică şi proiecţii de scurtmetraje sau de reclame.

Vor avea loc spectacole de teatru de stradă sau stand-up comedy, spectacole de dans, lansări de carte, expoziţii, dar şi workshop-uri de pictură şi sculptură.

Evenimentul este organizat de asociaţia culturală Art Music & Film, Spotlight events şi ArCuB şi Primăria Municipiului Bucureşti, şi are un buget de circa 100.000 de euro, asigurat de Art Music & Film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici