FACEBOOK A PICAT. Utilizatorii nu s-au putut conecta pe conturile personale

Site-ul FACEBOOK nu a funcţionat, joi, timp de aproximativ 20 de minute, din jurul orei 11.00. Cea mai mare reţea de socializare a avut probleme, iar utilizatorii din lumea întreagă nu au putut să îşi acceseze conturile.

11405 afișări
Imaginea articolului FACEBOOK A PICAT. Utilizatorii nu s-au putut conecta pe conturile personale

FACEBOOK A PICAT. Utilizatorii nu se pot conecta pe conturile personale

Această problemă tehnică a fost raportată în lumea întreagă, începând din Thailanda, Hong Kong, Australia, Japonia şi Olanda, informează news.sky.com.

”Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can (Ne pare rău, ceva este în neregulă. Lucrăm la repararea problemelor cât mai repede posibil)” este mesajul pe care îl văd utilizatorii reţelei de socializare atunci când vor să intre în conturile personale.

Şi aplicaţiile pentru telefoanele mobile ale site-ului sunt afectate, în prezent reţeaua de socializare neputând fi accesată.

Defecţiunea s-a produs în jurul orei 08.00 GMT (11.00 ora României, n.r.). Până la ora 08.20 GMT (11.20 ora României, n.r.), site-ul era în continuare blocat şi afişa mesajul "service unavailable" ("serviciu indisponibil").

Conform The Guardian, defecţiunea care a durat aproximativ 20 de minute este cea mai lungă din istoria Facebook.

Majoritatea utilizatorilor au scris pe alte reţele de socializare (Twitter şi chiar Google+) despre defecţiunea Facebook.

Până în momentul difuzării acestei ştiri, reprezentanţii Facebook nu au făcut comentarii privind acest subiect.

Reţeaua de socializare a mai avut astfel de probleme şi pe 6 iunie.

"Cont indisponibil temporar. Contul tău este momentan indisponibil din cauza unei probleme a site-ului. Ne aşteptăm ca această problemă să fie rezolvată în scurt timp. Te rugăm să încerci din nou peste câteva minute", este mesajul care a apărut pe ecranul utilizatorilor de Facebook în momentul încercării conectării.

Pe 27 aprilie 2014, FACEBOOK a mai avut probleme cu newsfeed-ul, în timp ce conturile personale şi paginile de produs puteau fi accesate. Atunci, utilizatori din lumea întreagă au anunţat defecţiunea pe Twitter.

Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, are în prezent 1,3 miliarde de utilizatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici