Facebook se apropie de pragul de 700 de milioane de utilizatori

Facebook, cea mai populară reţea de socializare din lume, se apropie de pragul de 700 de milioane de utilizatori şi de o evaluare financiară de 80 de miliarde de dolari, informează Bizjournals.

477 afișări
Imaginea articolului Facebook se apropie de pragul de 700 de milioane de utilizatori

Facebook se apropie de pragul de 700 de milioane de utilizatori

Potrivit Socialbakers, un blog care monitorizează activitatea celei mai importante reţele de socializare, această creştere a numărului de utilizatori se datorează în principal unor pieţe precum Brazilia, Indonezia şi India.

Potrivit blogului, SUA are cei mai mulţi utilizatori de Facebook din lume - 149,4 milioane, în timp ce pe locul al doilea se plasează Indonezia, cu 37,9 milioane de utilizatori.

Pe de altă parte, publicaţia Business Insider a scris că o bancă, al cărei nume nu a fost făcut public, cumpără acţiuni Facebook cu 35 de dolari pe bucată, ceea ce ar face ca Facebook să fie evaluată la 80 de miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici