Fashion TV România a solicitat CNA retragerea licenţei audiovizuale

Fashion TV România a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) retragerea licenţei audiovizuale pentru serviciul de programe de televiziune cu difuzare pe satelit.

293 afișări
Imaginea articolului Fashion TV România a solicitat CNA retragerea licenţei audiovizuale

Fashion TV România a solicitat CNA retragerea licenţei audiovizuale (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

SC FTV RO SRL (Constanţa) a solicitat CNA retragerea licenţei audiovizuale acordate pentru serviciul de programe de televiziune cu difuzare pe satelit cu denumirea Fashion TV România.

"Motivele invocate ţin de drepturi, de ORDA, de Credidam şi nu se justifică, întrucât la nivel naţional este foarte bine reprezentat canalul internaţional", a spus Răzvan Frânculescu, şef al Biroului Licenţe - Autorizări din CNA.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat, în data de 23 octombrie 2008, o licenţă audiovizuală prin satelit Fashion TV România, un post localizat care înlocuia televiziunea internaţională Fashion TV în grilele operatorilor de cablu din România.

Potrivit articolului 57 din Legea Audiovizualului, licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: "e) la cererea titularului".

Ion Mirea este acţionarul unic al societăţii FTV RO SRL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici