Feli lansează „Ne iubim”, un vals cu iubirea până la sfârşitul vieţii

204 afișări
Imaginea articolului Feli lansează „Ne iubim”, un vals cu iubirea până la sfârşitul vieţii

Feli lansează „Ne iubim”, un vals cu iubirea până la sfârşitul vieţii

Feli cântă-n inima mare „Ne iubim”, un vals cu iubirea, o piesă care serbează bucuria de a fi şi de a rămâne îndrăgostit indiferent de timp, de etapă sau de stângăcii.

„Noi ne iubim până când n-o să mai fim! Acesta este mesajul scris şi cântat gata de ascultat, fredonat şi dansat de toată lumea. La fiecare piesă pe care o lansez cel mai mult îmi doresc ca oamenii să simtă cu adevărat ceea ce cânt şi ca mesajul să le parcurgă celulă cu celulă drumul din corp până în suflet. Am scris împreună cu Smiley această poveste frumoasă care sper să aducă îmbrăţişări, regăsiri, săruturi, atingeri, zâmbete, priviri adânci şi iubire împărtăşită. Hai să ne iubim!”, îndeamnă Feli odată cu lansarea piesei dulci şi calde de dragoste.  

Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, „Ne iubim” este semnată ca muzica, vers şi producţie muzicală de trio-ul artistic Felicia Donose (Feli), Maria Andrei Tiberiu (Smiley), Roland Kiss şi este ca un imn al iubirii până la sfârşitul vieţii, un dans în care paşii greşiţi sunt prilej de zâmbete şi complicitate, iar totul în relaţie este primit şi trăit cu replica „Şi ce bine!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici