Festivalul de comedie Stand Up Olympics, pe 7 şi 8 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti

Festivalul de comedie Stand Up Olympics, o confruntare de umor la care vor participa cei mai buni artişti de stand up comedy din ţară, va avea loc pe 7 şi 8 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului.

462 afișări
Imaginea articolului Festivalul de comedie Stand Up Olympics, pe 7 şi 8 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti

Festivalul de comedie Stand Up Olympics, pe 7 şi 8 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti

La festival vor participa cei mai cunoscuţi artişti de stand up comedy din România: Micutzu, Dan Badea, Bordea, Teo, Vio, Costel, Cosmin Natanticu, Nelu Cortea, Sorin Pârcalab, Radu Bucălae, Teodora, Andrei Ciobanu, George Tănase, Mincu, Mane Voicu, Alex Mocanu, dar şi câştigătoarele celor mai recente două ediţii de iUmor, Maria Popovici şi Ana Maria Caliţă.

În România, ca de altfel în întreaga Europă, stand up-ul este forma de divertisment cel mai îndrăgită de tineri în acest moment. Studiile arată că, în vremuri controversate politic şi social, tinerii îşi caută modele printre cei care au curajul să spună lucrurilor pe nume într-o formă prin care să nu-i acuze de greşeli, ci să-i ghideze cu umor prin exemplele de viaţă.

Stand Up Olympics îi aduce pentru prima oară pe aceeaşi scenă pe cei mai mulţi dintre tinerii care sunt vedetele stand up comedy din România.

Stand Up Olympics este organizat de Sublime România.

Fiecare zi de spectacol începe la ora 19.30, iar biletele pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone şi, online, de pe iabilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici