Festivalul de teatru idiş Tes Fest revine la începutul verii, în Bucureşti

Cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Idiş Tes Fest are loc la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti în perioada 29 mai - 2 iunie, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

53 afișări
Imaginea articolului Festivalul de teatru idiş Tes Fest revine la începutul verii, în Bucureşti

Festivalul de teatru idiş Tes Fest revine la începutul verii, în Bucureşti

Manifestarea este organizată în scopul prezentării şi promovării culturii şi limbii idiş, sub toate aspectele sale.

"Ediţia din acest an a festivalului îşi propune să evidenţieze, o dată în plus, specificul culturii idiş, în contextul celebrării Zilei Limbii şi Teatrului Idiş în data de 30 mai, zi legiferată de Parlamentul României în anul 2017. La ediţia din acest an au confirmat deja prezenţa reprezentanţi ai culturii şi limbii idiş din Israel, SUA, Polonia şi Franţa, conturând, o dată în plus, rolul central al Teatrului Evreiesc de Stat, ca pol al culturii şi limbii idiş în lume", arată organizatorii manifestării.

Pe lângă spectacolele de teatru şi concertele de muzică klezmer ce vor fi prezentate pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, sunt anunţate şi alte evenimente, cu acces gratuit, în două spaţii exterioare, la Piaţa Universităţii (Vioara spartă, din Parcul Colţea) şi în faţa clădirii TES.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici