Filme de la NexT şi un spectacol al Companiei "Dan Puric", la Şirnaville Arts & Crafts Festival

Filme prezentate la Festivalul Internaţional de Scurt şi Mediu Metraj NexT şi spectacolul "Toţi cinci" al Companiei de teatru "Dan Puric" se numără printre evenimentele ce vor avea loc în timpul Şirnaville Arts & Crafts Festival, ce se desfăşoară între 14 şi 16 august, informează organizatorii.

54 afișări
Imaginea articolului Filme de la NexT şi un spectacol al Companiei "Dan Puric", la Şirnaville Arts & Crafts Festival

Dan Puric (Imagine: Mediafax Foto)

Şirnaville Arts & Crafts Festival este primul eveniment de gen dedicat diversităţii în artele contemporane şi se va desfăşura în mijlocul unui câmp, la 40 de kilometri de Bucureşti. Localizat lângă pista Aerodromului Aerofox din localitatea Şirna, Şirnaville înseamnă evadarea din aglomeraţia sufocantă a marilor oraşe, un weekend de relaxare şi evenimente artistice şi educative.

Construit pe modelul unui mic orăşel, Şirnaville Arts & Crafts Festival reprezintă o nouă etapă în organizarea evenimentelor în aer liber.

În timpul festivalului vor fi prezentate ateliere de pictură, sculptură şi desen, olărit, hârtie manuală, handmade şi producţie publicitară, în cadrul căruia, împreună cu o echipă de regie de la un site de publicitate, se vor filma, în direct, în Şirnaville, două spoturi publicitare.

La "masa tăcerii", mai multe personalităţi din cultură vor dezbate teme precum valorile sociale, kitsch-ul social, denaturarea valorilor şi denaturarea societăţii româneşti.

Pe un ecran de 8x6 m, vor rula pe timpul nopţii scurtmetraje din festivalul NexT, precum şi o selecţie de lungmetraje realizate de tineri regizori români.

În piaţa micuţului orăşel, vizitatorii vor putea cumpăra bijuterii, accesorii, haine şi încălţăminte, toate realizate manual, în România. Seara, vizitatorii se pot distra în zona lounge oferită de librăria Cărtureşti.

Printre trupele ce vor cânta în festival se numără Şuie Paparude, Vania şi Brazda lui Novac.

Biletele (20 de lei pe zi, 35 de lei - abonament fără campare, 45 de lei - abonament cu campare, cumpărate în avans) se pot procura de pe Bilet.ro sau din librăriile Cărtureşti.

De asemenea biletele se găsesc şi în reţeaua magazinelor partenere Bilet.ro: Magazinul Muzica - Bucureşti, Music Shop - Bucureşti, Reţeaua magazinelor Flanco - în toată ţara, Librăria "Şt. O. Iosif" - Braşov, Reţeaua Iulius Mall - Cluj, Iaşi, Timişoara. Biletele achiziţionate la faţa locului costă 30 de lei - o zi, 50 de lei - abonament simplu şi 60 de lei - abonament cu campare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici