Filme de la TIFF 2009, proiectate în Capitală - VIDEO

Filme care au fost selecţionate la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (29 mai - 7 iunie), precum "Gomorra", de Matteo Garrone, şi "Vicky Cristina Barcelona", de Woody Allen, vor fi proiectate în programul "Sub clar de lună", între 17 şi 26 iulie, în Parcul Bazilescu din Capitală.

16 afișări
Imaginea articolului Filme de la TIFF 2009, proiectate în Capitală - VIDEO

Filme de la TIFF 2009, proiectate în Capitală

Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR - responsabilă de Festivalul Internaţional de Film Transilvania) împreună cu Primăria Sectorului 1.

După trei luni de Caravană cinematografică, cu proiecţii de film în oraşe în care mersul la cinema a fost uitat, după o ediţie TIFF cu nouă locuri de proiecţie la Cluj-Napoca, de tip indoor, open air şi drive-in, după un TIFF Sibiu şi un TIFF Zalău open air în luna iunie, a venit şi rândul Bucureştiului să găzduiască o nouă iniţiativă aparte a TIFF-ului: proiecţii de film sub clar de lună, cu intrare liberă.

Timp de 10 zile, începând de vineri, 17 iulie, până duminică, 26 iulie, bucureştenii vor putea viziona în Parcul Bazilescu, în fiecare seară, de la ora 22.00, câte un film atent selecţionat de organizatorii TIFF-ului.

Tot în cadrul proiectului "Sub clar de lună", bucureştenii vor avea ocazia să vizioneze documentarul lui Emir Kusturica "Maradona" (2008), despre fotbalistul Diego Maradona.

Şi întrucât în campania de reatragere a publicului român către cinema, "Caravana Filmelor", "Nunta mută" a lui Horaţiu Mălăele s-a aflat printre producţiile preferate ale spectatorilor, organizatorii TIFF-ului au decis să includă acest film în programul de proiecţii "Sub clar de lună".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici