Filmul "După dealuri", de Cristian Mungiu, pe DVD, începând cu 1 martie

Filmul "După dealuri", de Cristian Mungiu, dublu premiat la Festivalul de la Cannes anul trecut, este disponibil pe DVD începând cu 1 martie, în magazinele de specialitate, informează site-ul oficial al peliculei.

218 afișări
Imaginea articolului Filmul "După dealuri", de Cristian Mungiu, pe DVD, începând cu 1 martie

Filmul "După dealuri", de Cristian Mungiu, pe DVD, începând cu 1 martie (Imagine: dupadealuri.ro)

DVD-ul include opţiunea de vizionare a filmului cu subtitrare în limbile franceză sau engleză şi poate fi comandat şi online, de pe site-ul www.dupadealuri.ro, direct la adresa contact@voodoofilms.ro şi de pe site-urile altor magazine de specialitate.

"După dealuri" este scris şi regizat de Cristian Mungiu, inspirat de romanele non-ficţionale ale Tatianei Niculescu-Bran, iar imaginea este semnată de operatorul Oleg Mutu.

Lungmetrajul a avut premiera mondială în 2012 la Cannes, cel mai important festival de film de autor din lume, unde a fost premiat pentru scenariu şi pentru interpretare, şi a devenit ulterior prima peliculă românească reţinută pe lista scurtă a celor mai bune 9 filme străine ale anului la premiile Oscar.

În cursul lunii martie, cu ocazia evenimentului de lansare oficială a DVD-ului, va avea loc o proiecţie unică cu varianta integrală a filmului, incluzând toate secvenţele care nu au rămas în versiunea prezentată la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici