Firea: Adică domnul Tăriceanu e amantul meu?; Boureanu: De unde ştiţi că vorbeam de domnul Tăriceanu?

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va analiza, în şedinţa de joi, emisiunea ''Ştirea Zilei'', difuzată luni seară pe postul Antena 3, în care deputatul PDL Cristian Boureanu şi moderatoarea programului, Gabriela Vrânceanu Firea, au avut un schimb dur de replici şi s-au acuzat reciproc.

642 afișări
Imaginea articolului Firea: Adică domnul Tăriceanu e amantul meu?; Boureanu: De unde ştiţi că vorbeam de domnul Tăriceanu?

Firea: Adică domnul Tăriceanu e amantul meu?; Boureanu: De unde ştiţi că vorbeam de domnul Tăriceanu? (Imagine: Antena3)

Ioan Onisei, vicepreşedintele CNA, a solicitat Direcţiei Monitorizare din cadrul Consiliului să monitorizeze emisiunea "Ştirea Zilei", moderată de Gabriela Vrânceanu Firea şi difuzată de postul Antena 3, luni seară.

Onisei a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că raportul de monitorizare a emisiunii "Ştirea Zilei" va fi analizat în şedinţa de joi de membrii CNA.

În respectiva emisiune, în studio au fost invitaţi Cristian Boureanu (PDL), Ludovic Orban (PNL) şi Liviu Dragnea (PSD).

La un moment dat, în timpul emisiunii, Cristian Boureanu s-a supărat că nu ar fi fost lăsat să-şi prezinte punctul de vedere şi a început să o acuze pe Gabriela Vrânceanu Firea. El a fost prevenit de Gabriela Vrânceanu Firea că îi va fi tăiat microfonul şi a fost invitat să părăsească studioul, însă el a refuzat şi a rămas în emisiune până la final.

A urmat un schimb dur de replici şi acuzaţii între Boureanu şi Firea.

Cristian Boureanu: "Dumneavoastră l-aţi întrebat pe domnul Orban cum de s-au dublat cheltuielile publice în patru ani, deşi productivitatea muncii a scăzut? (...) Domnul Orban a vorbit 10 minute şi a ţinut un speech...".

Gabriela Vrânceanu Firea: "Domnule Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?".

Cristian Boureanu: "Nu ştiu, am mâncat ceva la dumneavoastră, aici".

Gabriela Vrânceanu Firea: "La toaletă?".

Cristian Boureanu: "Ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici".

Gabriela Vrânceanu Firea: "Chiar nu vă e jenă? Cum puteţi să vorbiţi aşa? Dumneavoastră v-aţi luat temperatura? Poate aveţi febră. Am o întrebare să vă adresez. Cine v-a spus că sunteţi băiat cu mucii-n freză a avut dreptate".

Cristian Boureanu: "Acum mă jigniţi, sunt cumva amantul dumneavoastră?".

Gabriela Vrânceanu Firea: "Dar amanta dumneavoastră? Mi se pare incredibil! Răspundeţi la o întrebare sau nu? N-aţi făcut niciodată afaceri cu statul, aţi ajuns milionar muncind din greu (...)".

.....................................................................................................................................

Gabriela Vrânceanu Firea: Adică domnul Tăriceanu e amantul meu?

Cristian Boureanu: De unde ştiţi că vorbeam de domnul Tăriceanu?

Gabriela Vrânceanu Firea: Domnul Tăriceanu v-a spus că sunteţi băiatul cu muci în freză.

.........................................................................................................................................

Cristian Boureanu: "O să vă dau şi în judecată. Unu, că nu sunt milionar...".

Gabriela Vrânceanu Firea: "Sunteţi deja dat de mine în judecată".

Cristian Boureanu: "Minţiţi cu o neruşinare... Să vă fie ruşine".

Gabriela Vrânceanu Firea: "Dumneavoastră sunteţi plătit de contribuabili, eu nu sunt plătită de contribuabilii de la PDL".

Cristian Boureanu: "Dumneavoastră sunteţi plătită din bani furaţi".

Gabriela Vrânceanu Firea: "Încă un proces. V-aţi ales cu vreo trei-patru procese".

În timpul emisiunii, lui Cristian Boureanu i-a fost închis de mai multe ori microfonul, însă deputatul PDL a continuat să vorbească.

Vezi aici discuţia dintre Gabriela Vrânceanu Firea şi Cristian Boureanu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici