Florian Pittiş ne povesteşte la Teleenciclopedie până în toamnă

Florian Pittiş a înregistrat mai multe texte pentru emisiunea Teleenciclopedia, difuzată în fiecare sâmbătă de TVR 1, acestea urmând să fie difuzate cel puţin până în toamnă.

24 afișări
Imaginea articolului Florian Pittiş ne povesteşte la Teleenciclopedie până în toamnă

Florian Pittiş ne povesteşte la Teleenciclopedie până în toamnă

Potrivit Corneliei Rădulescu, realizatorul emisiunii, ultimele două texte înregistrate de Florian Pittiş pentru Teleenciclopedia au fost "Titanicul" şi "Lumea într-o picătură de apă".

Televiziunea publică a mai anunţat că, luni seară, începând cu ora 21.15, pe TVR 1 va fi redifuzată ediţia din 7 mai 2005 a emisiunii "Travelling circular", în care a fost invitat Florian Pittiş.

Una dintre cele mai longevive emisiuni din România, Teleenciclopedia, a avut prima emisie pe 21 mai 1965. Teleenciclopedia şi-a păstrat până astăzi formatul şi rolul, prezentând documentare cu subiecte diverse: natură, tehnologie, sănătate, istorie. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici