Florin Piersic îşi serbează onomastica pe scenă, jucând în spectacolul "Străini în noapte"

Actorul Florin Piersic îşi va serba onomastica printr-o reprezentanţie a spectacolului de teatru "Străini în noapte", de Eric Assous, în regia lui Radu Beligan, pe 13 aprilie, de la ora 20.00, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

176 afișări
Imaginea articolului Florin Piersic îşi serbează onomastica pe scenă, jucând în spectacolul "Străini în noapte"

Florin Piersic (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Astfel, de Florii, actorul Florin Piersic îşi va serba onomastica la Bucureşti, în compania tuturor spectatorilor care îl onorează cu prezenţa la spectacole.

Pe 13 aprilie, de la ora 20.00, admiratorii îndrăgitului actor Florin Piersic sunt invitaţi la Palatul Naţional al Copiilor pentru a-l revedea evoluând, alături de talentata actriţă Medeea Marinescu, în reprezentaţia de sărbătoare a celei mai apreciate comedii romantice ale momentului, "Străini în noapte".

Cele două roluri principale, Pierre şi Julietta, jucate pe scenele din Paris de Alain Delon şi Astrid Vellon, au fost aduse în România de Radu Beligan în urmă cu cinci ani şi au fost atribuite celor doi mari actori Florin Piersic şi Medeea Marinescu. De atunci, spectacolul de teatru "Străini în Noapte", în regia lui Radu Beligan, înregistrează un succes uriaş în toată ţara, jucându-se de fiecare dată cu casa închisă.

Spectacolul este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre modul în care timpul schimbă oamenii. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet de la Unirea Shopping Center, Librăria Eminescu (D'Arte Foto), magazinele EuroGsm, de la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor şi online, prin www.vreaubilet.ro, la preţul de 80 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici