Foloseşti Internet Explorer? Datele tale personale ar putea fi în pericol

Microsoft a emis o alertă "critică" de securitate pentru cei 900 de milioane de oameni care folosesc Internet Explorer. Eroarea este atât de severă încât afectează practic orice utilizator de Internet Explorer.

142 afișări
Imaginea articolului Foloseşti Internet Explorer? Datele tale personale ar putea fi în pericol

Foloseşti Internet Explorer? Datele tale personale ar putea fi în pericol

Portiţa de acces a hackerilor spre computerul tău este felul în care Internet Explorer a fost programat să trateze anumite pagini web. Mai exact, browserul aflat sub licenţa Microsoft este singurul care suportă fişiere de tipul MHTML, cele care cauzează problema.

Firefox, Google Chrome sau Safari al celor de la Apple Macintosh nu au această problemă.

Microsoft a spus că ameninţarea se află de fapt în felul în care este programat sistemul de operare Windows, pentru că, speculează criticii, reprezentanţii companiei nu vor ca userii să renunţe la Explorer.

Citeşte mai multe pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici