Fondatorul Facebook s-a întâlnit cu actorul care a jucat rolul său pe marele ecran

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, şi Jesse Eisenberg, actorul care l-a întruchipat în filmul "Reţeaua de socializare/ The Social Network", s-au întâlnit pentru prima oară, la sfârşitul săptămânii trecute, în timpul emisiunii "Saturday Night Live".

206 afișări
Imaginea articolului Fondatorul Facebook s-a întâlnit cu actorul care a jucat rolul său pe marele ecran

Fondatorul Facebook (Foto) s-a întâlnit cu actorul care a jucat rolul său pe marele ecran (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul Jesse Eisenberg, invitat să prezinte celebra emisiune difuzată de postul NBC, l-a întrebat pe Zuckerberg dacă a văzut filmul "The Social Network", care prezintă felul în care s-a născut reţeaua de socializare Facebook. Fondatorul companiei Facebook a mărturisit că, deşi a refuzat la început să facă acest lucru, a acceptat în cele din urmă să vadă filmul şi a precizat că îl găseşte "interesant".

Cei doi au pus capăt scurtei lor întâlniri, organizată pe platourile de filmare, strângându-şi mâinile în faţa multor milioane de telespectatori americani.

Pentru rolul său din "The Social Network", actorul Jesse Eisenberg a fost nominalizat la premiul Oscar, iar lungmetrajul a fost nominalizat la categoria "cel mai bun film".

"Reţeaua de Socializare/ The Social Network", pelicula regizată de David Fincher, a fost recompensată, la jumătatea lunii ianuarie cu patru Globuri de Aur, inclusiv pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun film.

Lungmetrajul "Reţeaua de socializare" a avut parte de un debut de sezon senzaţional, primind, la începutul lunii decembrie, titlul de cel mai bun film din 2010 din partea National Board of Review of Motion Pictures. La câteva zile după, "Reţeaua de socializare" a fost desemnat cel mai bun film al anului şi de reprezentanţii tuturor marilor asociaţii de critici din Statele Unite: Los Angeles Film Critics Association, Boston Society of Film Critics, New York Critics Circle, San Franciso Film Critics Circle şi Toronto Film Critics Association.

Filmul lui Fincher a fost declarat apoi marele câştigător la cea de-a 15-a gală Satellite Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici