FOTO Cine este şi cum arată nepoata lui Charlie Chaplin. Actriţa joacă în serialul Game of Thrones

Charlie Chaplin este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din secolul XX, însă celebritatea se transmite în familie, din generaţie în generaţie, întrucât una dintre nepoatele sale se bucură acum de celebritate şi a avut un rol destul de important în serialul Game of Thrones.

9693 afișări
Imaginea articolului FOTO Cine este şi cum arată nepoata lui Charlie Chaplin. Actriţa joacă în serialul Game of Thrones

FOTO Cine este ţi cum arată nepoata lui Charlie Chaplin. Actriţa joacă în serialul Game of Thrones (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Nepoata faimosului actor este nimeni alta decât Oona Castilla Chaplin, care a interpretat în faimosul serial personajul Talisa Maegyr, mai târziu Talisa Stark, soţia lui Robb Stark.

Iată cum arată artista:

 

 

 

New Orleans favourite: @toddlyonsstudios

O postare distribuită de oonacc (@oonacc) pe

 

 

 

Today, I treated myself to working in the garden. @_projectlove_ #28daysoflove2016

O postare distribuită de oonacc (@oonacc) pe

 

 

 

Charlie Chaplin a fost unul dintre cele mai mari staruri de cinema din secolul al XX-lea. Printre cele mai cunoscute filme ale sale se numără "Luminile oraşului/ City Lights", "Timpuri noi/ Modern Times" şi "Dictatorul/ The Great Dictator".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici