FOTO | Întâlnire mult aşteptată, în episodul următor al sezonului şapte din Game of Thrones

HBO a publicat o serie de imgani din episodul trei al noului sezon din Game of Thrones ce scot în evidenţă o întâlnire mult aşteptată de fanii serialului, cea dintre Jon Snow şi Daenerys Targaryen, relatează The Independent.

4255 afișări
Imaginea articolului FOTO | Întâlnire mult aşteptată, în episodul următor al sezonului şapte din Game of Thrones

Întâlnire mult aşteptată, în episodul următor al sezonului şapte din Game of Thrones

Una dintre imagini îl portretizează pe Jon Snow în momentul în care ajunge la ”Dragonstone”, pregătindu-se pentru întâlnirea cu Daenerys Targaryen. Deşi cele două personaje nu apar împreună în nicio imagine făcută publică, avem toate motivele să credem că vom viziona întâlnirea dintre cei doi în episodul următor, din moment ce ”Dragonstone” este locul în care Daenerys şi-a stabilit baza.

Majoritatea fotografiilor par să fie de la întâlnirea dintre cele două personaje, Daenerys apărând sfătuindu-se cu Varys, iar Tyrion pare îngrijorat ca de obicei. Littlefinger apare alături de Sansa Stark şi pare să ignore ameninţările venite din partea lui Jon Snow în episodul precedent. Viermele Cenuşiu apare în armura Casei Targaryen, pregătindu-se pentru luptele de la Castelry Rock.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici