GALERIE FOTO | Barbara Sinatra, soţia lui Frank Sinatra, a murit la vârsta de 90 de ani

Barbara Sinatra, văduva artistului Frank Sinatra, a murit marţi, la vârsta de 90 de ani, potrivit unui purtător de cuvânt, scrie BBC.

888 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Barbara Sinatra, soţia lui Frank Sinatra, a murit la vârsta de 90 de ani

Barbara Sinatra, soţia lui Frank Sinatra, a murit la vârsta de 90 de ani

Aceasta a murit la locuinţa sa din Rancho Mirage (California), oraş situat la 200 de kilometri est de Los Angeles, înconjurată de familie şi prieteni.

John Thoresen, directorul Centrului pentru Copii Barbara Sinatra, a spus că văduva artistului a murit de cauze naturale.

Fostul model a fost un apărător dedicat al copiilor abuzaţi. În 1986, ea şi Frank au înfiinţat Centrul pentru Copii Barbara Sinatra din Rancho Mirage, în apropiere de Palm Springs. Organizaţia oferă terapie copiilor care au fost abuzaţi fizic, sexual şi emoţional.

"Barbara a început să strângă fonduri pentru această organizaţie în 1985, cu sprijinul lui Frank", a declarat Thoresen. "Centrul s-a deschis în 1986, iar de atunci peste 20.000 de copii au găsit aici terapia necesară”.
 
 
 
"Există mai multe centre de ajutor pentru copii în toată ţara, [dar] acesta este probabil cel mai recunoscut".
 
Barbara a fost cea de-a patra soţie a lui Frank Sinatra, cei doi căsătorindu-se în 1976. Ea a mai fost căsătorită de două ori, printre care cu Zeppo Marx, cel mai tânăr dintre Marx Brothers, cunoscuta trupă de comedie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici