Fotografiile tale personale sunt în siguranţă pe Facebook? Cum au ajuns imagini private ale lui Mark Zuckerberg să fie văzute de întreaga lume - FOTO

O serie de poze private ale fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, au fost făcute publice după ce un expert în internet a reuşit să le acceseze datorită unei scăpări a reţelei de socializare.

5627 afișări
Imaginea articolului Fotografiile tale personale sunt în siguranţă pe Facebook? Cum au ajuns imagini private ale lui Mark Zuckerberg să fie văzute de întreaga lume - FOTO

Fotografiile tale personale sunt în siguranţă pe Facebook? Cum au ajuns imagini private ale lui Mark Zuckerberg să fie văzute de întreaga lume

Eroarea, despre care reprezentanţii Facebook au declarat că a fost remediată, permitea utilizatorilor să vadă fotografiile altor persoane, chiar dacă acestea erau private, scrie dailymail.co.uk.

În momentul în care o fotografie era raportată ca fiind indecentă, utilizatorul primea acces la alte fotografii ale persoanei în cauză, pentru a vedea dacă şi acelea sunt nepotrivite pentru a fi puse pe Facebook. Imaginile private ale lui Mark Zuckerberg au ajuns pe internet după ce Mike Rundle, un inginer software din Raleigh, Carolina de Nord, a postat un link către acestea pe un site de fotografii.

În unele dintre imagini, fondatorul Facebook apare alături de iubita sa sau de prieteni, în timpul unor petreceri. Într-o fotografie Zuckerberg apare ţinând în mână o găină tăiată, iar într-o alta, care pare a fi făcută în aceeaşi zi, o farfurie cu pui prăjit.

Fondatorul Facebook apare şi într-o imagine alături de preşedintele SUA, Barack Obama, în fundalul căreia se poate vedea directorul Google, Eric Schmidt.

Un purtător de cuvânt al Facebook a declarat că eroarea s-a petrecut din cauza uneia dintre cele mai noi tentative de spargere a codurilor companiei, însă a fost remediată în scurt timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici