Fox News se extinde în Marea Britanie şi vrea să concureze BBC

  • Noul post britanic se va numi GB News.
  • Va fi condus de reputatul jurnalist ex BBC, John McAndrew.
  • Finanţarea vine de la mogulul american Rupert Murdoch.
94 afișări
Imaginea articolului Fox News se extinde în Marea Britanie şi vrea să concureze BBC

Fox News se extinde în Marea Britanie şi vrea să concureze BBC

Fox News se va extinde anul acesta în Marea Britanie, iar noul canal se va numi GB News.

Finanţarea vine de la miliardarul american Rupert Murdoch, care doreşte o televiziune ce va face concurenţă celor de la BBC, pe care îi acuză ca fac presă de stânga.

Noul canal ultra-conservator şi eurosceptic va avea debutul anul acesta. Fox News a avut în 2021 prima mare scădere de audinţă din istorie.

Aceştia au ajuns în spatele CNN si MSNBC pentru prima dată, în ultimii 20 de ani. Motivul este explozia de conspiraţii difuzate de postul american în timpul insurecţiei de la Capitoliu. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici