Frédéric Beigbeder aduce la Bucureşti continuarea cărţii "199.000 lei"

Frédéric Beigbeder va lansa, vineri, la Librăria Cărtureşti, ultima sa carte "Iartă-mă!... Ajută-mă!..."/ "Au secours pardon", o continuare a aventurilor personajului Octave Parango, din romanul "199.000 lei", transmite editura Pandora M.

6 afișări
Imaginea articolului Frédéric Beigbeder aduce la Bucureşti continuarea cărţii "199.000 lei"

Frédéric Beigbeder aduce la Bucureşti continuarea cărţii "199.000 lei"

"Iartă-mă!... Ajută-mă!..." este o continuare a romanului "199.000 lei" cu acelaşi personaj, Octave Parango, care iese din închisoare pentru a se ocupa de campania publicitară a partidului comunist din 2002 şi a anima o emisiune de 99 de zile. Fascinat de Rusia, Octave acceptă meseria de "talent scout", mai exact el racolează fetişcane, posibile top modele pentru campaniile publicitare din Franţa. Plătit de o agenţie de manechine, Octave abordează cele mai "bune" fete, pentru a le alege pe acelea, puţine, care devin etalon de frumuseţe în revistele mondene.

Cu ocazia acestei vizite în România, Frédéric va participa, pe 26 octombrie, şi la avanpremiera filmului "99 francs", o adaptare a cărţii cu acelaşi nume, regizată de cineastul Jan Kounen. Proiecţia va vea loc la cnematograful "Elvira Popescu", din cadrul Institutului Cultural Francez.

Beigbeder  a mai fost în România în mai, anul trecut, pentru premiera spectacolului de teatru "Dragostea durează trei ani", în septembrie 2005, pentru a-şi lansa romanul "Egoistul romantic", şi în noiembrie 2004, cu ocazia Festivalului de Film BiFEST, când a vorbit despre experienţa sa în publicitate.

Frédéric Beigbeder a fost copywriter la agenţia de publicitate Young and Rubicam, care l-a concediat în urma publicării romanului "99 F". La editura Pandora M, parte a Editurii Trei, au mai apărut de acelaşi autor "199.000 lei", "Dragostea durează trei ani", "Memoriile unui tânăr ţicnit", "Nuvele sub ecstasy", "Egoistul romantic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici