Frédéric Beigbeder lansează în România, "Salvaţi! Pardon, scuzaţi"

Scriitorul francez Frédéric Beigbeder revine în România pentru a lansa, pe 25 octombrie, la Bucureşti, cartea "Salvaţi! Pardon, scuzaţi!", cel mai recent volum al său tradus în limba română, au declarat eprezentanţi ai Institutului Francez.

1 afișare
Imaginea articolului Frédéric Beigbeder lansează în România, "Salvaţi! Pardon, scuzaţi"

Frédéric Beigbeder lansează în România, "Salvaţi! Pardon, scuzaţi"

Frédéric Beigbeder, scriitor, om de televiziune şi critic literar francez, va reveni la Bucureşti cu ocazia lansării traducerii în română, la Editura Pandora, a ultimului său roman, "Salvaţi! Pardon, scuzaţi! (Au secours, pardon)".

Acţiunea romanului se petrece în Moscova, Frédéric Beigbeder vizitând frecvent capitala rusă pentru a vorbi despre romanele sale, care s-au bucurat şi acolo de succes. În carte este prezentată povestea aceluiaşi Octave Parango din volumul "199.000 lei". Fostul copywrighter, proaspăt ieşit din închisoare, pleacă în Rusia pentru a reprezenta o firmă de cosmetice, cu scopul de a găsi un manechin care să reprezinte imaginea companiei. Problema sa este că nu ştie pe cine să aleagă. Octave o întâlneşte pe Lena, o adolescentă din Sankt-Petersburg, de care se îndrăgosteşte.

Exemplare din această carte vor fi semnate de autor, pe 25 octombrie, la Cafeneaua Fratelli (strada Nicolae Golescu nr. 5).

Cu ocazia acestei vizite în România, Frédéric va participa, pe 26 octombrie, şi la avanpremiera filmului "99 francs", o adaptare a cărţii cu acelaşi nume, regizată de cineastul Jan Kounen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici