Gabriela Firea părăseşte Intact, precizând că a primit o ofertă inadecvată din partea trustului

Vedeta de televiziune Gabriela Firea a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că a decis să părăsească trustul Intact, precizând că a primit din partea conducerii grupului de media o ofertă pe care a considerat-o inadecvată.

1823 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea părăseşte Intact, precizând că a primit o ofertă inadecvată din partea trustului

Gabriela Firea părăseşte Intact, precizând că a primit o ofertă inadecvată din partea trustului (Imagine: Victor Ciupuligă / MediafaxFoto)

Anunţul privind plecarea Gabrielei Firea din trustul Intact a fost făcut de soţul vedetei de televiziune, Florentin Pandele, miercuri, pe contul său de Facebook.

Contactată de MEDIAFAX, Gabriela Firea a confirmat faptul că părăseşte trustul Intact.

"Evoluţia mea profesională din ultimii doi ani e publică şi accesibilă oricărei persoane interesate. Dacă în septembrie 2010, eram asociat şi director general la două dintre companiile de media ale grupului şi realizam un talk-show zilnic în prime-time la Antena 3, acum, în septembrie 2012, sunt doar realizatoarea cu contract expirat a unui show de divertisment la Antena 1, care nu se mai regăseşte în grila de toamnă", a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă are vreo legătură decizia sa de a părăsi trustul Intact cu informaţiile publicate în ultima vreme în presă, potrivit cărora ar fi primit o ofertă de a conduce TVR 1, Gabriela Firea a spus că a discutat cu conducerea Intact Media Group, înainte de a negocia cu alte trusturi sau de a participa la concursuri pentru un anumit post.

"Este adevărat, înainte de a lua în considerare o eventuală participare la un concurs la TVR, sau posibile negocieri cu un alt trust, am primit din partea conducerii Intact Media Group o ofertă, pentru care am mulţumit, dar pe care am considerat-o inadecvată, în raport cu evoluţia carierei mele, până acum şi în viitor", a explicat Gabriela Firea.

Ea a precizat că face această declaraţie "în speranţa (inutilă?)" că va răspunde celor care consideră că nu poate accepta o nouă provocare în carieră decât prin prisma relaţiei profesionale cu patronatul şi managementul trustului Intact.

"Nu am hotărât, încă, dacă voi prelua un nou proiect în mass-media, dar dacă o voi face, indiferent care va fi acela, voi fi propriul răspunzător de destinul meu profesional şi mă voi baza exclusiv pe puterile mele şi pe experienţa pe care am acumulat-o în 22 de ani de presă", a mai spus Gabriela Firea.

Declaraţia Gabrielei Firea, acordată agenţiei MEDIAFAX, clarifică postarea soţului său, Florentin Pandele, de pe contul lui de Facebook.

Florentin Pandele a scris pe Facebook că miercuri se împlinesc doi ani de la cununia sa cu Gabriela Firea, pe care o alintă "Albinutza".

"Doi ani de fericire încununaţi cu bucuria imensă de a avea împreună un prunc sănătos şi voinic. Aici, în fotografie (fotografia ataşată postării de pe Facebook, n.r.), Albinutza semna veselă în Registrul de cununii. Nu ştia, pe atunci, că prin acea semnătură spunea nu doar «bun venit» noii vieţi alături de mine, ci şi «adio» carierei sale frumoase în trustul Intact, care i-a fost, timp de 12 ani, nu doar un loc de muncă, ci şi casă, şi familie. Dar oamenii au uneori reacţii imprevizibile şi sancţionează nedrept, în funcţie de anumite păreri de moment, care nu au legătură cu adevăratele valori umane", a scris Florentin Pandele.

Pandele a precizat că regretă că din cauza percepţiei unora despre el, soţia lui "a pierdut ceva atât de preţios pentru ea".

"Îi spun că şi eu am trecut prin multe necazuri în viaţă, am şi coborât, nu doar am urcat. Dar am luptat de fiecare dată şi nu m-am dat bătut, ceea ce o sfătuiesc şi pe ea. Faptul că Gabi a făcut un astfel de sacrificiu pentru mine, pentru familia noastră, mă face să o iubesc şi mai mult. Şi sunt convins că atunci când va dori să reînceapă activitatea (eu şi David Petru am vrea-o împreună cu noi cât mai mult timp) îşi va găsi un loc în această lume fascinanta dar şi dură a presei, căruia i se va dedica cu aceeaşi pasiune care o caracterizează. Pentru că ea are un nume care nu se şterge aşa uşor din conştiinţa românilor. Pentru toţi cei care o cunosc, Gabi este un om care sfinţeşte locul în care se află şi sigur talentul său şi puterea de muncă vor fi apreciate la justa valoare. Eu îi spun mereu că aşa e viaţa, cu bune şi cu rele, şi trebuie să fim iertători şi să nu ne răzvrătim împotriva destinului... poate aşa a fost să fie", a mai scris Florentin Pandele.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, reprezentanţii trustului Intact nu au comentat în vreun fel decizia Gabrielei Firea.

Turstul de media Intact include, printre altele, televiziunile Antena 1 şi Antena 3, fiind controlat de familia Voiculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici