Gala TIFF 2009 va fi transmisă live pe tiff.ro

Gala de închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, care se va desfăşura, sâmbătă seară, la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, va fi transmisă live, în premieră absolută în Romania, pentru prima oară la un festival de film, pe site-ul www.tiff.ro.

140 afișări
Imaginea articolului Gala TIFF 2009 va fi transmisă live pe tiff.ro

Gala TIFF 2009 va fi transmisă live pe tiff.ro

Confrom unui comunicat transmis, sâmbătă, de organizatorii TIFF, Gala de închidere va fi transmisă live pe internet, începând cu ora 20.30, pe site-ul www.tiff.ro.

Astfel, oricine poate vedea ceremonia de decernare a premiilor celei de-a opta ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, transmisă în direct de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca.

Pentru Gala TIFF 2009 au fost puse în vânzare 200 de bilete, la preţul de 25 de lei, sala având o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri.

În timpul galei, pe lângă premiile pentru proiecţiile din cadrul festivalului, vor fi acordate şi distincţii speciale. Astfel, Mircea Albulescu va primi premiul de excelenţă, iar actriţa Claudia Cardinale şi actorul Florin Piersic vor primi premii pentru întreaga activitate.

Filmul care închide festivalul este "Cendres et sang", debutul în regie al lui Fanny Ardant, coprodus de Libra Film.

MEDIAFAX este partener media exclusiv al Zilelor Filmului Românesc (4 - 6 iunie) de la TIFF 2009 şi va acorda premiul pentru scurtmetraj al secţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici