Galeria de artă contemporană de la Teatrul Odeon, inaugurată miercuri

Galeria de artă contemporană de la Teatrul Odeon din Bucureşti va fi inaugurată miercuri, informează un comunicat al instituţiei de spectacole.

255 afișări
Imaginea articolului Galeria de artă contemporană de la Teatrul Odeon, inaugurată miercuri

Galeria de artă contemporană de la Teatrul Odeon, inaugurată miercuri

Odată cu deschiderea noii săli Studio a Teatrului Odeon, a apărut şi oportunitatea unui nou spaţiu expoziţional. Prin colaborarea cu Danaartgallery.ro, teatrul îşi propune ca expoziţiile de artă contemporană să capete un caracter permanent, cu scopul promovării tinerilor artişti.

Spectatorii vor putea astfel admira pe întreg parcursul stagiunii lucrări de artă expuse de pictori, graficieni, sculptori, fotografi şi îi vor putea cunoaşte personal pe artişti cu ocazia vernisajelor.

Evenimentul inaugural cu titlul "Alter Ego" este o expoziţie de grup de fotografie şi va cuprinde imagini foto, artă digitală, colaj şi instalaţie pe această temă. Este ilustrată dedublarea persoanei, un alt eu. Expoziţia pune în prim-plan personalitatea multiplă, omul din ziua de azi care reuşeşte să îşi ascundă celelalte feţe sau, dimpotrivă, expune cu mândrie mai multe imagini.

Printre cei care expun se numără Eugen Iovan, Daniel Crăciun, Alina Manole, Raluca Polea, Daniela Zbârcea, Otilia Canavra, Nadina Păscariu, Raluca Deca Caragea.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 5 - 26 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici