Galerii româneşti, la Târgul Internaţional de Artă ViennaFair

Patru galerii româneşti - 2Meta, Ivan, Andreiana Mihail şi Point Contemporary - participă la ViennaFair, Târgul Internaţional de Artă Contemporană din Europa Centrală şi de Est, care are loc de joi până duminică, în capitala Austriei.

35 afișări
Imaginea articolului Galerii româneşti, la Târgul Internaţional de Artă ViennaFair

Galerii româneşti, la Târgul Internaţional de Artă Contemporană ViennaFair

Potrivit sponsorilor care asigură participarea galeriilor româneşti la ViennaFair, la târg vor participa peste 200 de colecţionari de artă din întreaga lume, invitaţi fiind pentru a se familiariza cu lucrările de artă contemporană din Europa Centrală şi de Est.

La târg vor mai participa galerii din Ljubljana, Varşovia, Bratislava, Budapesta, Belgrad, Poznan, Praga, Vilnius şi Cracovia.

Deja consacrat, Târgul Internaţional de Artă Contemporană ViennaFair se desfăşoară între 7 şi 10 mai.

O caracteristică importantă a evenimentului este că reuşeşte să creeze o platformă pentru succesul economic al galeriilor participante, reunind peste 200 de colecţionari de artă din întreaga lume printr-un program special derulat în cadrul târgului, vizite la muzee şi orientare specială.

ViennaFair cuprinde şi un număr mare de muzee si instituţii de artă din Europa, discuţii pe grupuri şi vizite cu ghid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici