George Ivaşcu, la Gala Premiilor Uniter: Funcţia de ministru, mai responsabilă decât meseria de actor

Ministrul Culturii, George Ivaşcu, a fost întrebat, luni, la Alba Iulia, de jurnalişti, la Gala Premiilor Uniter, dacă este mai grea meseria de ministru decât cea de actor, el precizând că ”este mai responsabilă”.

333 afișări
Imaginea articolului George Ivaşcu, la Gala Premiilor Uniter: Funcţia de ministru, mai responsabilă decât meseria de actor

George Ivaşcu, la Gala Premiilor Uniter: Funcţia de ministru, mai responsabilă decât meseria de actor

George Ivaşcu, care a precizat că a venit la Gala Premiilor Uniter în calitate de actor, a fost întrebat dacă este mai grea meseria de ministru decât cea de actor.

”Este mai responsabilă în sensul că, vă daţi seama, acum ştiu ce responsabilitate am pentru breasla noastră”, a răspuns acesta.

George Ivaşcu a spus, la intrarea în pavilionul amenajat pentru Gala Premiilor Uniter, că îi face o deosebită plăcere să fie alături de ”valoarea românească”.

”Am foarte mari emoţii pentru că a te întoarce în breaslă nu poate decât să te bucure şi în acelaşi timp îţi dă un sentiment de bine, de comuniune, de tot ceea ce înseamnă valoarea românească ce astăzi onorează cu prezenţa la Alba Iulia. Urez tuturor colegilor mei multă baftă, sunt convins că au performanţe absolut extraordinare”, a spus George Ivaşcu.

Până la această oră, s-au acordat mai multe premii, între care Mariana Mihuţ a primit premiul pentru actriţă în rol principal, Zsolt Bogdan pentru actor în rol secundar, Codrin Boldea pentru debut, Ada Lupu pentru actriţă în rol secundar, Steven van Groningen – premiul MECENA, Anton Tauf, premiul pentru întreaga activitate – actor şi Ileana Stana-Ionescu, pentru întreaga activitate – actriţă.

Gala Premiilor Uniter este unul dintre cele mai importante programe ale Uniunii, iniţiat şi coordonat de Ion Caramitru.

Gala Premiilor Uniter se desfăşoară anual, începând din 1991, acordând distincţiile Uniunii pentru fiecare an calendaristic încheiat.

Decernarea premiilor se face după principiul nominalizărilor stabilite de un juriu de selecţie. Dintre aceste nominalizări, un alt juriu decide, în seara Galei, prin vot secret, câştigătorul fiecărui premiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici