Gheorghe Zamfir concertează la Sibiu

Gheorghe Zamfir va concerta, joi, la Sibiu, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, a anunţat, miercuri, directorul Complexului Naţional Muzeal Astra.

1 afișare
Imaginea articolului Gheorghe Zamfir concertează la Sibiu

Gheorghe Zamfir concertează la Sibiu

Concertul este organizat de către Ministerul Dezvoltării, Lucărilor Publice şi Locuinţei, cu ocazia simpozionului Consiliului Europei cu tema „Implementarea Convenţiei Peisajului”, care se desfăşoară la Sibiu în perioada 19 – 22 septembrie.

"Este un eveniment extraordinar de important pentru Sibiu şi pentru Complexul Naţional Muzeal Astra. Maestrul Gheorghe Zamfir va fi acompaniat de către Orchestra Naţională de Folclor”, a declarat, într-o conferinţă de presă, directorul Complexului Astra, Corneliu Bucur.

Suma vehiculată pentru organizarea acestui concert este de 7.000 de euro, din care 4.500 sunt asiguraţi de minister, iar restul se va obţine din vânzarea de bilete. Preţul unui bilet costă 35 RON.

Concertul este programat pentru joi de la ora 18.00, iar organizatorii au anunţat că, dacă va ploua, concertul se va desfăşura în Sala Thalia din Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici