Go4it.ro va participa la Mobile World Congress 2012 de la Barcelona

Go4it.ro va participa la Mobile World Congress de la Barcelona, unul dintre cele mai importante târguri de telefoane şi tehnologii mobile internaţionale, care se desfăşoară în perioada 27 februarie - 1 martie, potrivit unui comunicat.

176 afișări
Imaginea articolului Go4it.ro va participa la Mobile World Congress 2012 de la Barcelona

Go4it.ro va participa la Mobile World Congress 2012 de la Barcelona

România va fi prezentă la cel mai important târg de telefoane şi tehnologii mobile internaţional - Mobile World Congress.

Acesta este locul în care se vor anunţa cele mai tari smartphone-uri şi tablete care vor apărea pe piaţă anul acesta. Nokia, Samsung, HTC, LG, Sony şi Motorola sunt doar câteva din companiile care vor veni la Mobile World Congress pentru a-şi etala cele mai noi şi mai impresionante produse de pe segmentul de mobile. Tot acolo vor fi şi cei de la Google pentru a aduce cele mai noi veşti legate de Android.

Ca şi în anii trecuţi, Go4it.ro va acoperi toate evenimentele importante ce vor avea loc la Mobile World Congress 2012, de la conferinţele de presă ale producătorilor până la lansările de produse. Pe durata târgului, pe www.go4it.ro se vor găsi informaţii, imagini, prezentări video exclusive şi alte surprize realizate de redactorii Go4it la faţa locului.

Fanii Go4it.ro vor primi update-uri în timp real, pe pagina https://www.facebook.com/go4it.ro.

"Acolo vom posta «inside information» - lucruri care, în mod normal, nu îşi găsesc locul în ştirile şi articolele de pe site. Tot pe pagina noastră de Facebook, aşteptăm sugestiile cititorilor despre ce alte informaţii şi-ar dori să afle de la Mobile Word Congress şi, bineînţeles, vom încerca să le satisfacem, pe cât posibil, curiozităţile", a declarat Liviu Mihai, Project Manager al site-ului Go4it.ro.

Lansat în iunie 2007, Go4it.ro este principala sursă românească de informaţii din domeniul IT&C, care prezintă într-un stil accesibil şi original noutăţi despre universul gadget-urilor şi al tehnologiei. Go4it.ro le pune utilizatorilor la dispoziţie informaţii utile pentru achiziţionarea de gadget-uri, review-uri şi tutoriale interesante despre produse din domeniul IT&C şi despre jocurile de PC şi console.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici